Betalnings och Returvillkor

Betalningsmetod

För snabb, smidig och enkel betalning erbjuder vi Klarna Checkout. Genom att lämna information i kassan godkänner du Klarnas Villkor och genom att slutföra köpet godkänner du Gourmetrummets allmänna villkor. Eventuella kreditupplysningar tas aldrig direkt i Klarna Checkout, detta kan företräda beroende på vilket betalningsalternativ du har valt och tas i detta fall av Klarna. Kreditupplysningen som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning av dig.

Beställning

Vid ett köp är det villkoren som står på denna sida, dagen du lägger din beställning, som gäller. Skulle av någon anledning dessa villkor ha ändrats mellan tidpunkt för beställning och leverans, är det alltså informationen som stod vid beställningens datum som gäller.

Priser & frakt

Priset för varan eller varorna som du beställer, är det pris som visades dagen då du lade din beställning. Skulle priset av någon anledning ha ändrats mellan tidpunkt för beställning och leverans, är det alltså priset som visades vid beställningens datum som gäller. Samtliga priser är angivna inklusive moms om inget annat anges. Eventuell fraktavgift på din beställning specificeras i kassan när du bekräftar din order.

Frakt tillkommer på alla ordrar med 79kr för DHL ombud och 199kr för DHL Paket hemleverans.

Ångerrätt

Vid köp av icke livsmedel, såsom gåvokort eller presentkort. Har du 14 dagars ångerrätt, förutsatt att korten inte är inlösta eller använda. Enligt distans- och hemförsäljningslagen gäller inte ångerrätten på livsmedel. För att läsa mer om detta kan du göra detta på Konsumentverkets hemsida: https://www.konsumentverket.se/

Reklamation

Vi gör allt för att din beställning ska levereras felfri och enligt utsatt tid. Skulle någon av varorna mot förmodan få en defekt eller rent av vara fel vara, kan du reklamera detta till Gourmetrummet. Detta gör du genom att kontakta vår kundtjänst på info@gourmetrummet.se, så hjälper vi dig. Vid reklamation av är ersättningsleveransen kostnadsfri för kunden.

Varukorg