Exotisk panna cotta

Den syrliga smaken av ananas ger en läcker tropisk touch och lyfter desserten till nya höjder.
Tillagningstid: 20 Min + 6 Tim i kyl
För 4 Personer
Ingredienser:
Till Panna Cotta
1 dl mjölk
3 dl vispgrädde
20 g vaniljsocker (ca 1 & ½ msk)
2 dl Dessertsås Ananas & Kokos
3 ark gelatin (4g)
Garnering
4 skivor ananas
Citrongräs
Kokosflingor
2 dl Dessertsås Ananas & Kokos
Tillagning:
1. Blötlägg gelatinarken i en skål kallt vatten. Koka upp grädde, mjölk och dessertsås med vaniljsockret.
2. Ta bort kastrullen från plattan och lägg i de mjuknade gelatinarken, rör om så de löses upp helt.
3. Fördela gräddblandningen i 4 formar och ställ in i kylen i 6 timmar.
4. Skeda upp Ananas & Kokos-sås på desserttallrikar och vänd över pannacottan
5. Toppa din dessert med färsk ananas, kokosflingor och citrongräs.
6. Servera och njut!
Kommentarer
Inga kommentarer för tillfället!
Skriv din kommentar