För bästa upplevelse på denna sidan använder vi oss av cookies. Genom att fortsätta på denna sidan accepterar du vår användning av cookies. Mer info

Pasta Tricolore med Ricotta och Körsbärstomat

Angelica @ Team Gourmetrummet Recept 33

Pastan kokar på 2 minuter, det enda du behöver göra är skiva lök och dela på körsbärstomaterna. Snabbare kan det inte bli!

För 4 pers


250g pasta
1 lök
160g ricotta eller liknande ost
2 msk extra jungfruolivolja
40g körsbärstomater, i halvor
en näve ruccola eller basilika, grovt hackat
2 msk kapris
salt

 

Skär löken tunt och stek i en matsked olja tills den är mjuk, salta lätt. Häll i kaprisen -skölj den gärna lätt innan för att få bort sältan från lagen- och körsbärstomaterna och fräs i 5-7 minuter. Koka pastan al dente i rikligt med saltat vatten, häll av och rör ner i tomatblandningen. Stäng av värmen, rör ned ricottan och basilikan (eller ruccolan om du väljer det) ringla över olivoljan och servera!

Kommentarer

Inga kommentarer för tillfället!

Skriv din kommentar

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord

Mina favoriter

close

Inga favoritprodukter har fastställts än.