För bästa upplevelse på denna sidan använder vi oss av cookies. Genom att fortsätta på denna sidan accepterar du vår användning av cookies. Mer info

Ramslöksbearnaise

Team Gourmetrummet Recept 632
Somrig ramslöksbearnaise av Mats Westergren  @m_ace_ing_kitchen på instagram. (Facebook)

För 4 portioner

• 200 g smör
• 2-3 msk torkad ramslök
• 2-3 msk vitvinsvinäger
• 4 äggulor
• 2 dl rapsolja med ramslök
• salt och vitpeppar 

Så här gör du:

1. Smält smöret och ställ det åt sidan till det svalnat till rumstemperatur.

2. Blanda ramslök och vinäger och låt det stå och dra ett tag.

3. Vispa äggulorna och häll sakta i rapsoljan med ramslök, när det börjar tjockna så kan man öka takten.

4. Vispa ned smöret, men häll inte i det vita som ligger på bottnen.

5. Vispa ner vinägerblandningen.

6. Smaka av med salt och vitpeppar.

Kommentarer

Inga kommentarer för tillfället!

Skriv din kommentar

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord

Mina favoriter

close

Inga favoritprodukter har fastställts än.