För bästa upplevelse på denna sidan använder vi oss av cookies. Genom att fortsätta på denna sidan accepterar du vår användning av cookies. Mer info

Rödbetspålägg

Team Gourmetrummet Recept 36
Lyxa till vardagen med ett hemmagjort pålägg med smak av rödbetor. Funkar såklart lika bra som dipp till grönsaker eller chips!

För 4 Pers

Ingredienser:
1 kokt och skalad rödbeta
50g cashewnötter
2 msk Hallonvinäger
2 msk grädde
1 msk hasselnötsolja
salt & espelettepeppar*

Tillagning:
1. Krossa cashewnötterna i en mixer.
2. Tillsätt bitar av rödbeta, hallonvinäger, grädde och hasselnötsolja.
3. Smaksätt med salt och espelettepeppar, mixa en gång till för att blanda. 
4. Krydda igen efter behov.
5. Servera!

*Kan bytas ut mot Aleppopeppar eller vanlig paprika

Kommentarer

Inga kommentarer för tillfället!

Skriv din kommentar

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord

Mina favoriter

close

Inga favoritprodukter har fastställts än.