För bästa upplevelse på denna sidan använder vi oss av cookies. Genom att fortsätta på denna sidan accepterar du vår användning av cookies. Mer info

Vegolasagne med Ekologisk Pesto alla Genovese

Team Gourmetrummet Recept 130
Fantastisk vegolasagne med rökt scamorza och ekologisk basilikapesto.

För 4 Pers

Ingredienser:
400g Lasagneplattor
500ml bechamel
200g mozzarella
200g rökt scamorza
200g Pesto Genovese EKO
100g Parmigiano Reggiano

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 180°.
2. Gör i ordning bechamelsåsen och täck med plastfolie för att hålla den fräsch.
3. Tillaga lasagneplattorna efter anvisningarna på paketet.
4. Tärna mozzarella och scamorza, riv parmesanosten grovt.
5. Blanda ner peston i bechamelsåsen, häll i lite mjölk om blir det för tjockt.
6. Stryk ut pesto- och bechamel-blandningen i botten på en gratängform, sedan ett lager lasagneplattor, och till sist osten. Varva tills allt är slut, och avsluta med ett tjockt lager bechamel och pesto.
7. Sätt in i ugnen ca 20 minuter, vänta 5/10 minuter efter du tagit ut den innan du serverar den.

Kommentarer

Inga kommentarer för tillfället!

Skriv din kommentar

Söndag Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Januari Februari Mars April Maj Juni Juli Augusti September Oktober November December

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord

Mina favoriter

close

Inga favoritprodukter har fastställts än.