Brownies

Vi bakar brownies med Italienska hasselnötter Piemonte och Fransk kvalitetskakao.

Receptet gäller för 24 st

Ingredienser:
100g Hasselnötter Piemonte
200g smör
1½ dl Kakaopulver Valrhona
3 ägg
3 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 175°.
2. Lägg bakplåtspapper i en fyrkantig form, ca 20*30 cm.
3. Hacka nötterna.
4. Smält smöret och rör ner kakao.
5. Rör ihop ägg och socker i en bunke.
6. Vänd ner kakaoblandningen, salt, vaniljpulver, nötter och mjölet blandat med bakpulver.
7. Bred ut smeten i formen.
8. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min.
9. Låt svalna och skär kakan i rutor. Förvara i kyl.

Varukorg