För bästa upplevelse på denna sidan använder vi oss av cookies. Genom att fortsätta på denna sidan accepterar du vår användning av cookies. Mer info

Köp Mill & Mortar Mermaid´s Bite Fisk-RUB online - på Gourmetrummet.se

Mermaid´s Bite Rub 50g | Mill & Mortar

 Kunders betyg och recensioner
Ingen har skrivit en recension ännu
61,61 kr
Inom 1-3 dagar

Mermaid's Bite har en mild och fräsch smak som passar perfekt till ljust kött, grillad fisk, grönsaker soppor eller i bröd. Den har en bas av koriander, tre sorters alger och grön fänkål som sedan toppas med mynta och citrus. Till detta har man lagt till en kick från chili.

  • Prisvinnande BBQ-RUB
  • Ekologisk
  • Mild & fräsch smak

Mill & Mortar arbetar efter principen Product of Origin vilken innebär att de alltid vet när, hur och av vem produkterna produceras och att detta skett på ett omsorgsfullt sätt så att jordens resurser inte försämras för människor, djur och ekosystem.
Antal
Finns i lager

  • Säkra köp
  • Snabba leveranser
  • 100% kundservice

Mermaid's Bite skapades i samarbete mellan det danska BBQ-teamet United Grill Chefs och Mill & Mortar. United Grill Chefs vann årets bästa BBQ-Rub i de danska BBQ-mästerskapen. 

Lite tips för tillagning är att marinera innan man grillar samt att grilla indirekt eller att slå in fisken i folie - detta för att bevara den friska smaken av Mermaid's Bite och undvika att bränna bort de fina örtoljorna. 

Mill & Mortar har ett fantastiskt track record i de danska BBQ-Mästerskapen. Mermaid's Bite, Purple Haze och Flaming Dust har alla tre vunnit kategorin bästa BBQ Rub och har komponerats ihop med grill-teamen som deltagit i tävlingen.

Mängd:
 50g
Ursprung: 
Producent: Mill & Mortar
Innehållsförteckning: Fänkål*, mynta*, koriander*, torkad tång, chili*, citronolja*. *Ekologisk . www.gourmetrummet.se

Bli den första att skriva en recension !

( 16 produkter i samma kategori )
favorite_border Favoriter

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord

Mina favoriter

close

Inga favoritprodukter har fastställts än.