Leveransvillkor

Fraktmetod & Leveranstid

Normalt är leveranstiden mellan 1-3 arbetsdagar. Vår målsättning är att skicka alla ordrar samma dag de är lagda och betalda och i regel får du din försändelse inom 24 timmar efter att den har lämnats över till DHL från oss. Men beroende på hur högt ordertryck vi har och transportörens arbete kan det dröja ett par extra arbetsdagar innan du har ditt paket. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt vi kan samt inom angivna tidsramar. Gourmetrummet.se använder DHL som transportpartner. I den kostnadsfria appen Mina Paket kan du enkelt spåra dina paket, få löpande information och aviseringar om var ditt paket är och när det finns att hämta. Du kan även spåra ditt paket via DHL’s hemsida.

I appen Mina Paket följer du enkelt dina leveranser från oss!
Ladda ned appen Mina Paket:

Ändringar och avbokningar

Vid eventuell ändring eller avbokning av din order, kontaktar du oss antingen på telefon eller mail. Kostnad kan tillkomma för detta ändamål, till exempel om en order redan blivit skickad, denna kostnad kan variera beroende på hur långt leveransen har hunnit.

Force Majeure

Vid händelser som krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, uteblivna leveranser från leverantörer, myndighetsbeslut samt likvärdiga händelser som inte kunnat förutses, ska detta hänföras till force majeure. Detta innebär att Gourmetrummet befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Varukorg