Om gourmetrummet.se

VÅR IDÉ = PASSION FÖR MAT

Idén bakom Gourmetrummet.se är att vi vill dela vår passion och vårt kunnande när det kommer till iögonfallande, unika delikatesser. Kvalité och utseende står alltid i fokus vilket alltid avgör vilka vi samarbetar med. Vissa är småskaliga och andra mer kända varumärken, men alla har gemensamt att producera produkter med mycket kärlek och omsorg om natur och råvaror.

Vi vill ge hemmakockarna den där exklusiva känslan som vanligtvis bara går att få på en gourmetrestaurang. Därför har vi handplockat varor från alla världens hörn. Sånt som vi själva gärna vill ha i våra skafferier. Här på Gourmetrummet hittar du ett noga utvalt sortiment som tagits fram på ett ansvarsfullt sätt och är tänkt att ge en levande, spännande känsla i köket.

JAKTEN ÄR HALVA NÖJET

Vi på Gourmetrummet är alltid ivriga att utforska nya produkter och varumärken som kan berika vårt sortiment. Vi strävar efter att vara i framkant och söker ständigt efter spännande varor som skapar enastående upplevelser. Hos oss delar alla en passion för mat och är ständigt på jakt efter det lilla extra som kan lyfta vardagen. Vi tror att lyxig mat bör vara enkelt, vackert och framförallt utsökt!

Om du har några tips på nya produkter eller märken som du skulle vilja se hos oss, tveka inte att höra av dig. Vi välkomnar din input och ser fram emot att fortsätta erbjuda våra kunder det bästa av det bästa. Tack för att du hjälper oss att göra Gourmetrummet ännu mer fantastiskt!

 

HJÄLP OSS VÄXA!

VI SÖKER NU AMBASSADÖRER.

Varukorg