Varför ett helt rum med gourmetmat? Vi berättar varför! | Gourmetrummet

Om gourmetrummet.se

VÅR IDÉ = PASSION FÖR MAT

Idén bakom Gourmetrummet.se är att vi vill dela vår passion och vårt kunnande när det kommer till iögonfallande, unika delikatesser. Kvalité och utseende står alltid i fokus vilket alltid avgör vilka vi samarbetar med. Vissa är småskaliga och andra mer kända varumärken, men alla har gemensamt att producera produkter med mycket kärlek och omsorg om natur och råvaror.

Vi vill ge hemmakockarna den där exklusiva känslan som vanligtvis bara går att få på en gourmetrestaurang. Därför har vi handplockat varor från alla världens hörn. Sånt som vi själva gärna vill ha i våra skafferier. Här på Gourmetrummet hittar du ett noga utvalt sortiment som tagits fram på ett ansvarsfullt sätt och är tänkt att ge en levande, spännande känsla i köket.

JAKTEN ÄR HALVA NÖJET

Det går inte en minut utan att jag tänker på mat. Manisk? ja! Värt det? Lätt! Haha! Min hjärna är ständigt på jakt efter en ny produkt eller varumärke som passar oss och kan göra sortimentet fylligare. När jag väl hittar något bultar mitt hjärta och jag blir exalterad. Sen, när jag får positiv feedback från våra kunder blir jag så glad att jag nästan gråter och känner att allt jobb är värt det.

Jag som har huvudansvaret för Gourmetrummet heter Emma och brinner för just mat. Är konstant hungrig på ny inspiration, vill vara först med det senaste och söker efter spännande varor som skapar upplevelser. Alla här är mycket matintresserade och på jakt efter det där lilla extra i vardagen, då de anser som jag – att lyxig mat ska vara enkelt, vackert och utsökt!

HJÄLP OSS VÄXA!

VI SÖKER NU AMBASSADÖRER.

Varukorg
Inställningar för cookies