Tryffel

Tryffel är en underjordisk svamp som används som en delikatess i köket som en fantastisk smaksättare. Då tryffelns aromer är intensiva tillsätts den i slutet av matlagningen, eller ge tryffeln tid att smaksätta andra råvaror genom att lägga till den i en burk i kylen över natten. Lägg bara en nypa av vårt pulver (till exempel) till pasta, ägg, smör, risotto och potatis för att skapa en distinkt, utsökt smak. Det är också den perfekta kryddan för att doppa bröd i- bara blanda den med lite extra jungfruolja för en smakfull och näringsrik dipp! Den mest exklusiva och dyraste typen av tryffelsorterna anses vara den vita, som växer i Italien, Slovenien, Kroatien och Serbien. I matsammanhang är den svarta tryffeln från södra Frankrike, norra Spanien och Italien mer populär, också kallad Perigordtryffel eller (svart) vintertryffel.

Visar alla 28 resultat

Varukorg

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 23636366 bytes) in /home/emmase/gourmetrummet.se/wp-includes/class-wpdb.php on line 2344