Sirapstårta med Chokladtryffel

Med Monty Bojangles Flutter Scotch chokladtryfflar i tårtan kan inget gå fel.

För 6-8 pers

Tillagningstid ca 40 minuter + 30min i kyl

Ingredienser:
350g söt pajdeg
350g Vaniljsirap
1 citron, juice och rivet skal
4 ägg
25g ströbröd
200g Monty Bojangles Flutter Scotch chokladtryfflar, grovt hackade

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 180°C
2. Tryck ut pajdegen i en smörad pajform, låt vila en halvtimme i kylen.
3. Blanda ned citronjuicen och skalet i sirapen.
4. Vispa äggen i en separat skål och häll i sirapsblandningen.
5. Tillsätt ströbrödet.
6. Häll ned smeten i pajformen och tillaga i ugn 20-25 minuter tills den får en gyllene färg.
7. Låt svalna i 10 minuter och smula över de hackade chokladtryfflarna.
8. Servera!

Varukorg