För bästa upplevelse på denna sidan använder vi oss av cookies. Genom att fortsätta på denna sidan accepterar du vår användning av cookies. Mer info

MIRANDA - Koppargryta 4L

 Kunders betyg och recensioner
Ingen har skrivit en recension ännu
1 205,36 kr

Mästerverk. Slående vacker. Känslan av äkta koppar som måste ses och provas på riktigt. Vi har slut på superlativ. Modell MIRANDA är en gryta av absoluta toppklass á 4L från Vargen & Thor i hamrad koppar. En stor gryta som stilrent matchas med övriga modeller i kopparserien från V&T: VERA & MODELL Y. Många pratar om äkta koppar när de pratar pläterad. Vi pratar om äkta koppar när vi pratar om äkta koppar. Åh, denna utsida. Denna sanslöst vackra, skimrande utsida i perfekt kopparnyans och hamrad yta. Unikt hamrad modell som sticker ut och syns direkt. Ser du hamringen, ser du Vargen & Thor.

Antal
Sista produkten i lager

  • Säkra köp
  • Snabba leveranser
  • 100% kundservice

Vi tror inte på beläggning, denna kastrull levereras med insida helt i borstat rostfritt stål. Detta i kombination med aluminium som mittenlager och koppar-utsida gör att uppvärmningshastighet och jämnheten blir optimal. En värmespridning i perfektion. MIRANDA mäter 24cm i diameter, vilket gör den perfekt för t.ex koka potatis, storkok eller varför inte göra en härlig vintergryta. Med den snabba och jämna värmespridningen blir den oslagbar och det självklara valet i köket.
Observera att vid användning av gashäll och/eller diskmaskin/diskmedel så kan yttre kopparytan bli fläckig. För att bevara ursprunglig nyans rekommenderar vi kopparputs.

Tack vare ny teknik fungerar detta kopparkärl även på induktion - trots äkta koppar. Den fungerar såklart lika bra på glaskeramik-, emalj- samt gashäll. Även diskmaskinsanvändning går bra.

" 24cm diameter
" 12cm hög
" 4L volym
" 2.5mm alumiunium
" Diskmaskinsäker
" Lock i 304 rostfritt stål
" Handtag i 201 rostfritt stål. Kromat.
" 5 års garanti


Bli den första att skriva en recension !

( 5 produkter i samma kategori )
favorite_border Favoriter

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord

Mina favoriter

close

Inga favoritprodukter har fastställts än.