För bästa upplevelse på denna sidan använder vi oss av cookies. Genom att fortsätta på denna sidan accepterar du vår användning av cookies. Mer info

MODELL X - Traktörpanna

 Kunders betyg och recensioner
Ingen har skrivit en recension ännu
1 071,43 kr
Inom 1-3 dagar

28cm. Unik. Magnifik.

Utan beläggning. Unik, limiterad modell.

Modellen, som vi valt att kalla, MODELL X är en traktörpanna á 28cm från Vargen & Thor. Den har hamrad mattsvart yta i kombination med stilrena mässingdetaljer. Färgkoderna är noga utvalda och känslan är något du inte känt förut, det vågar vi lova.

Här se du en välbyggd traktörpanna som stilrent matchas med övriga modeller i svarta ARVET-serien från Vargen&Thor: VIGGO & MIO.

Användningsområderna är många, tack vare lägre kant än andra traktörer fungerar den även perfekt som en traditionell stekpanna.

Lock ingår. Samma matta finish som övriga pannan, för varje detalj räknas.

Antal
Finns i lager

  • Säkra köp
  • Snabba leveranser
  • 100% kundservice

Vi tror inte på beläggning, detta kärl levereras med insida helt i borstat rostfritt stål. Detta i kombination med aluminium-core som mittenlager gör att uppvärmningshastighet och jämnheten blir oslagbar. En värmespridning i perfektion. Helt enkelt.

MODELL X mäter 28cm i diameter, vilket gör den perfekt för t.ex långkok av en välsmakande (och väldoftande) köttfärssås eller varför inte en ragu. Med den snabba och jämna värmespridningen blir den oslagbar.

Vi har testat och testat och kommit fram till att detta är den perfekta höjden för en traktörpanna, 5cm ska det vara. Inte 3, inte 7 utan 5cm!

Tack vare modern teknik fungerar detta kopparkärl utmärkt på induktion. Den fungerar såklart lika bra på glaskeramik-, emalj- samt gashäll. Även diskmaskinsanvändning går utmärkt.

" 28cm diameter
" 5cm hög
" 2.5mm alumiunium
" Diskmaskinsäker*
" Lock i 304 rostfritt stål
" Handtag i 201 rostfritt stål. Nyans: Antik mässing.
" Lock går att vända upp och ner för smidig förvaring i skåp.

Bli den första att skriva en recension !

( 1 other product in the same category )
favorite_border Favoriter

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord

Mina favoriter

close

Inga favoritprodukter har fastställts än.