Belvoir Fruit Farms

Belvoir Fruit Farms producerar lemonad, saft och fruit crushes på en familjeägd gård Lincolnshire countryside, England. Mary Manners, fru till John Manners som startade Belvoir, lät på 70-talet tillverka egna safter i hemmaköket på gården och sålde till det stora antalet besökare till Belvoir Castle; ett slott mycket nära familjegården.

Mary Manners pressade flädern som växte och än idag växer vilt runtomkring gården och skapade då den fantastiska fläderdrycken som Belvoir än idag är världsberömda för. Fläderdrycken blandades i stora kar med vatten, socker och citron. Idag är dessutom stora delar av Belvoirs produktsortiment ekologiskt.

Belvoir Fruit Farms drivs idag vidare av familjemedlemmar inom familjen Manners, med samma anda och passion som för 40 år sedan. Belvoir använder också samma metoder för att producera sina olika drycker trots att dem idag exporterar världen över. Belvoir dryckers produceras med det lokala källvattnet tillsammans med pressning och kokning av färska blommor, frukter och kryddor.

Belvoir kompromissar aldrig på kvaliteten och garanterar naturliga drycker utan några som helst tillsatser.

Endast ett sökresultat

Varukorg