Ets Fallot

Ets Fallot är en berömd senapstillverkare från franska Beaune som ligger i hjärtat av Bourgogne. Staden är ett center för produktion av klassisk dijonsenap och fantastiska viner och Ets Fallot har här producerat fransk dijonsenap sedan 1840. I Beaune finns också ett unikt senapsmuseum man som turist kan besöka, se och läsa om senapens historia fram till idag.

Fallot Mustard Mill heter familjeföretaget och drivs idag av den nya generationens medlemmar. För att hela tiden sträva efter att bli bättre har Ets Fallot satsat mycket på att försöka vinna utmärkelser för sin fina kvalitet. Bland annat har de blivit certifierade av IFS (International Food Standard).

Trots att Ets Fallot exporterar till stora delar av världen har de bevarat många traditionella metoder för produktion. De arbetar också mycket för att bli ett hållbart företag där avfallet sorteras och de återvinner mycket själva av material inom företaget.

Idag arbetar Marc Désarménien, barnbarn till Edmond Fallot, som ägare till företaget och till hans hjälp tjugo stycken andra medarbetare för att säkerställa kvaliteten.

Visar alla 5 resultat

 • Spara som favorit
  Quick View
 • Spara som favorit
  Quick View
 • Spara som favorit
  Quick View
 • Spara som favorit
  -25% Quick View
 • Spara som favorit
  Quick View
Varukorg