För bästa upplevelse på denna sidan använder vi oss av cookies. Genom att fortsätta på denna sidan accepterar du vår användning av cookies. Mer info

Följande produkter finns från Saga of Sweden

SAGA OF SWEDEN - SKAPA NYA MINNEN

”Maten, folket, kulturen och kärleken - det är Saga of Sweden.”

Saga of Sweden är ett romantiskt och lekfullt varumärke med ett brett utbud av allt från lemonader och konfekt till kryddor. Vårt fokus är, som med alla våra produkter på kvalitet, att erbjuda produkter som ger högsta möjliga njutning. Precis som namnet Saga beskriver skapar både förpackningar och produkter en historia.

”När vi samlas runt bordet med våra nära och kära skapar vi minnen.”

Råprodukten, förfining, matlagning och händelser runt bordet - allt har en historia bakom sig. När vi samlas runt bordet med våra nära och kära skapar vi minnen. Maten, folket, kulturen och kärleken - det är Saga of Sweden.

Vi hittade 7 produkter tillgängliga för dig.

Visar 1-7 av 7 objekt
favorite_border

Kaffe Irish Cream | Saga of...

Pris 112,50 kr
Färskmalet bryggkaffe smaksatt med Irish Cream. Fylligt, krämigt, sött och oemotståndligt gott. Kaffet framställs av brasilianska Arabicaböner som...
favorite_border

Honung Creamy Ekologisk |...

Pris 112,50 kr
Det finns honung och så finns det krämig honung. Saga of Sweden står för det senare och den är lika god i en kopp te som att droppa över en bit ost.
favorite_border

Flingsalt Tomat & Oregano |...

Pris 70,54 kr
Flingsalt i glasburk med smak av Tomat & Oregano från Saga of Sweden. En inredningsdetalj och smakförhöjare som förtjänar att stå framme.

Skapa nytt konto

Har du redan ett konto?
Logga in istället Eller Återställ lösenord

Mina favoriter

close

Inga favoritprodukter har fastställts än.