Vegolasagne med Ekologisk Pesto alla Genovese

Fantastisk vegolasagne med rökt scamorza och ekologisk basilikapesto.

För 4 Pers

Ingredienser:
400g Lasagneplattor
500ml bechamel
200g mozzarella
200g rökt scamorza
200g Pesto Genovese EKO
100g Parmigiano Reggiano

Tillagning:
1. Sätt ugnen på 180°.
2. Gör i ordning bechamelsåsen och täck med plastfolie för att hålla den fräsch.
3. Tillaga lasagneplattorna efter anvisningarna på paketet.
4. Tärna mozzarella och scamorza, riv parmesanosten grovt.
5. Blanda ner peston i bechamelsåsen, häll i lite mjölk om blir det för tjockt.
6. Stryk ut pesto- och bechamel-blandningen i botten på en gratängform, sedan ett lager lasagneplattor, och till sist osten. Varva tills allt är slut, och avsluta med ett tjockt lager bechamel och pesto.
7. Sätt in i ugnen ca 20 minuter, vänta 5/10 minuter efter du tagit ut den innan du serverar den.

Varukorg